Управление проектами

Тоні Шей
Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

…Він був простим хлопчаком з області затоки Сан-Франциско, нічим не відрізнявся від своїх однолітків. Та все ж була в ньому одна відмінність - міцна хватка та прагнення до успіху. Тому вже в 9 років він мав власну ферму з розведення хробаків, на чому заробляв непогані гроші! А далі було навчання в Гарварді, створення та продаж власної мережі банерного обміну та шалений успіх зі всесвітньо відомою Zappos в якості генерального директора… Так, Тоні Шей, а так звуть головного героя автобіографічної праці «Доставка щастя», людина незвичайна, той, в кого є чому повчиться. Його літературна праця - одна з найвеселіших та життєрадісних ділових книг - завдяки письменницькому таланту автора, й одна з найбільш вражаючих і корисних - завдяки його підприємницькому генію. Побудована у форматі розповіді від першої особи про життєвий шлях від дитинства до моменту успіху компанії. Складається з 3-х частин: «Прибуток», «Прибуток та захоплення», «Прибуток, захоплення та цілі». В першому розділі йдеться про дитинство, юність, перші кроки в бізнесі та заснування Zappos; другому - про корпоративну культуру та філософію компанії, завдяки яким за короткий термін було досягнуто неймовірних прибутків; в третьому розділі Шей ділиться думками щодо ведення бізнесу, створення неповторної та дружньої атмосфери всередині компанії, описує своє бачення того, як підвищити рівень розвитку себе і членів команди, та їх надзвичайну цінність в системі успіху. Взагалі, це чудова книга про те, як віддавати роботі себе без залишку, як вірити і довіряти своїй компанії навіть у найскладніші періоди, отримати від цього максимум віддачі. Вона містить хороші приклади з внутрішніх комунікацій, з вибудовування відносин з інвесторами, з системи розвитку людей, які можна взяти за основу і вже доопрацювати з урахуванням особливостей Вашого бізнесу. Супер натхненна література, справжній приклад успішного бізнес-проекту.

Тоні Шей : Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії

Натрапив на цю книгу в рамках підготовки до mas.kiev.ua/training1/
І ця книга - перевернула мій світ.