Самоменеджмент

Купити в Україні
Тетяна Жданова
Сенс життя та його маркетинг

Ця книга також є у продажу російською мовою під назвою "Смысл жизни и его маркетинг. Стратегия второй трети жизни". Того, хто вважає маркетинг нешляхетною, маніпулятивною річчю, назва книги може обурити, позаяк сенсом вважають істину, а маркетинг – це брехня. Маркетинг часів свого становлення дійсно попсував собі репутацію. Але ви можете дати йому другий шанс цією книгою про культуру дорослішання та про рішення крізь призму сенсу, з фокусом на радість. Викладений тут підхід може бути застосований як для людей, так і для організацій.

Тетяна Жданова : Сенс життя та його маркетинг

Пошук сенсу життя — характерна риса нашої епохи. Раніше сенс життя можна було отримати з традиційної релігії або із загальноприйнятої ідеології. Тепер із цим доводиться справлятися самостійно. Втім, можуть допомогти друзі, адже для пошуку сенсу потрібен співрозмовник, але чи в кожного з нас є друзі, що здатні допомогти віднайти сенс життя? Ця книга — такий співрозмовник.

Це книга для тих, хто відчуває, що губить себе у вирі щоденних подій, зобов’язань та звичок. Це книга про пастку стабільності, культуру дорослішання, подорож героя, зустріч зі страхом, відносини з майбутнім.

Навіщо тоді у назві слово «маркетинг»? Тому, що будь-які рішення стосовно себе, свого життя і свого майбутнього нічого не варті, якщо вони не втілені. Все починається всередині, у нашому внутрішньому світі, — але врешті має виходити назовні. І там, у зовнішньому світі, є свої закони і правила, ресурси та обмеження. Маркетинг — це, по суті, деталізована практика досягнення цілей після того, як прийнято головні рішення. Традиційні підходи з маркетингу, виявляється, добре працюють для того, щоб не лише переосмислити своє життя, але й втілити ці нові віднайдені сенси у реальність.

Ця книга була видана незвичним способом — через краудфандінг, тобто передплату читачами. І це само по собі надзвичайна подія, що є ознакою дорослішання нашого суспільства.